El Quseir

El Quseir ligt ten zuiden van Hurghada. Dit charmante plaatsje biedt alles wat de rust- en zonaanbidder nodig heeft: luierstranden en prachtige hotels.

Je vakantie in El Quseir zal dan ook in het teken staan van genieten. Gelukkig kun je dat op je geheel eigen manier invullen! Ga je voor de luxe All Inclusive resorts en vertoef je vooral aan het strand of trek je er ook op uit? Rondom El Quseir is namelijk van alles te zien en te doen!

Links of rechtsom: Voor een mooie en goedkope vakantie naar El Quseir en alle informatie over je vakantie zit je op deze pagina helemaal goed!

En zoek je de last minutes naar El Quseir? Bekijk dan de speciale last minute pagina van El Quseir eens!

Het Flamenco Beach & Resort in El Quseir is een populair en goed beoordeeld 4**** resort met een sensationeel huisrif en een daverend uitzicht over de kristal, blauwe wateren van de Rode Zee!

Overnachten op basis van ontbijt & diner (All Inclusive mogelijk)
Privé strand met huisrif
Gratis shuttle naar centrum van El Quseir
Luxe resort gelegen in het prachtige El Quesir. Met eigen privé strand, 4 zwembaden en vele bars en restaurants + all inclusive is dit een uitstekende keuze voor je vakantie naar de zon!

All Inclusive
Ruim opgezet resort met prachtige tuinen
Privé strand en verschillende zwembaden
Het Movenpick Resort in El Quseir is een mooi 5***** resort met meerdere zwembaden, een eigen privé strand + rif en veel faciliteiten voor de kids. All Inclusive is mogelijk!

5****** luxe in gezellig en relaxt El Quseir
Meerdere zwembaden inclusief kinderdeel
Privé strand met rif & duikmogelijkheden
Een perfecte keus voor een snorkelvakantie in een prachtige omgeving!

Gelegen aan het 2 km lange huisrif
Groot restaurant & 4 verschillende café's
Uitgebreide entertainment faciliteiten