Liveaboards

De liveaboards op de Rode Zee bieden bij uitstek de beste mogelijkheden om de vrijwel ongerepte riffen op Zee te ontdekken. Maar ook de dichter bij de kust gelegen en meer bekende duikgebieden kunnen per boot bereikt worden, omdat de liveaboards van rif naar rif varen.

Bij de verder uit de kust gelegen riffen heb je veel kans op ontmoetingen met grotere vissen, zoals haaien, dolfijnen en schildpadden. De kans dat je er meerdere boten op een rif aanleggen is vrij klein en je maakt minimaal drie duiken per dag. Wel intensief dus, maar voor de diehard duikfanaat een absolute must om te gaan beleven.
De 32 meter lange M.Y. Okeanos Xplorer van de Aquarius organisatie wordt ingezet op de Diep Zuid St Johns route!
o.b.v. volpension
minimaal 17 duiken
gegarandeerd vertrek op 10 maart 2018
gratis Nitrox voor de gebrevetteerde duiker
Op aanvraag
reisdetails
paypal

"VEILIG EN BESCHERMD"

Boek met 180 dagen PayPal aankoopbescherming. Lees hier de voorwaarden. Betaal per bankoverschrijving, Ideal, creditcard of PayPal.
ideal visa mastercard amex paypal
Alle getoonde vanaf prijzen zijn per persoon en o.b.v. een 2-persoonskamer bezetting. Prijzen zijn exclusief 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds en optioneel 28,- euro visumkosten. De ruimbagage is inbegrepen bij de vluchten van EgyptAir. Bij de vluchten van Transavia en TUIFly betaald u o.b.v. een retourvlucht 30,- euro voor 20KG ruimbagage.