Nijlcruise

Nijlcruise

Ontdek het oude Egypte per Nijlcruise! U vaart in luxe en comfort over de Nijl en bezoekt alle highlights die de oude Egyptenaren voor ons achtergelaten hebben. Onze Nijlcruises zijn ook te combineren met andere Rondreis onderdelen!

Nijlcruise Egypte

Heeft u er altijd al van gedroomd om de culturele schatten van Egypte te ontdekken? Dan is een rondreis per Nijlcruise de perfecte manier!

Nijlcruise Egypte: verschillende routes

Het bekendste stuk van de Nijl waar de meeste Nijlcruises varen is tussen Luxor en Aswan. Tussen deze plaatsen bevinden zich de meest interessante bezienswaardigheden van de Nijlcruise. Denk hierbij aan een bezoek aan de bezienswaardigheden in Luxor, Aswan, Abu Simbel, Kom Ombo en Edfu. Daarnaast is een combinatie met Caïro ook mogelijk. Hier bezoekt u de piramides, het Egyptisch museum en de Sfinx. Tot slot is een combinatie met verblijf aan de Rode Zee de ultieme combinatie om te genieten van de zon, zee en onderwaterwereld.

Nijlcruise Egypte: onze schepen en accommodaties

Tijdens de Nijlcruise verblijft u op één van onze cruiseschepen. Onze Nijlcruise zijn vijf-sterren schepen en van alle gemakken voorzien. De kamers op onze boten zijn Junior Suites en voorzien van een complete badkamer, zithoekje en een panorama raam. We bieden drie dekken aan. U verblijft standaard op het middelste dek van de Nijlcruise en tegen een kleine toeslag kunt u kiezen voor een verblijf op het bovenste of onderste dek. Op het bovendek bevinden zich de lounge/ligstoelen, een barretje, een terras met parasols en een zwembad. Op het beneden dek bevinden zich de lounge bar en de eetzaal. De verzorging is op basis van vol pension.

Nijlcruise Egypte: excursies en gidsen

De excursies, entreegelden en gidsen tijdens de Nijlcruise zijn inbegrepen in de prijs (exclusief de fooien). Ook inbegrepen zijn de transfers naar de tempels en bezienswaardigheden. Buiten de excursies van de Nijlcruise om is er altijd een reisleider ter plaatse die u afhaalt bij de luchthaven en die gedurende de reis voor u klaar staat om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nijlcruise Egypte: beste reistijd

Het weer in Egypte is het hele jaar heerlijk, met veel zon en aangename temperaturen. De wintermaanden en het voor- en najaar zijn de beste periodes om een Nijlcruise te maken. Onze Nijlcruises bieden wij het hele jaar door aan met gegarandeerd vertrek!

Liever een andere soort reis boeken?
Rondreizen Egypte
All-Inclusive Egypte
Last Minute Egypte
Vakantie Hurghada
Vakantie Sharm el Sheikh
Nijlcruise Egypte - 8 dagen genieten! Breng o.a. een bezoek aan de Luxor & Karnak Tempel.
Inclusief 46KG ruimbagage, warme maaltijden en soft drinks aan boord
Excursiepakket inbegrepen / gegarandeerd vertrek.
Nederlandstalige gidsen aan boord
Vol pension 
8 dagen va € 868,-

Reisdetails
15 Daagse Nijlcruise en Rode Zee (Hurghada). 

De ideale combinatie van strand & cultuur
Nederlandstalige gidsen aan boord van de cruise
Abu Simbel optioneel bij te boeken
15 dagen va € 1213,-

Reisdetails
Deze rondreis gaat langs alle belangrijke monumenten in een korte periode. Inclusief cruise & uitgebreid excursiepakket.

Verblijf in 5* accommodaties
Highlights: Piramides, Aswan, Tempel van Karnak, Tempel van Hatsjepsut
8 dagen va € 1093,-

Reisdetails
Rondreizen langs alle highlights van Egypte (incl. cruise over het Nassermeer). Aan het eind van de reis kunt u prachtig snorkelen in Hurghada.

Vlucht incl. 23 KG ruimbagage, maaltijden & frisdranken aan boord
Verblijf op een van de mooiste schepen op de Nijl
Highlights: Piramides van Gizeh, Abu Simbel tempel, Luxor tempel
15 dagen va € 2102,-

Reisdetails
15 daagse rondreis door Egypte: Cairo, Nijlcruise en Rode Zee. 
Verblijf in 5* accommodaties
Inclusief compleet excursie programma, 23 KG ruimbagage, maaltijden & frisdranken aan boord
Highlights: Piramides van Gizeh, Valei der Koningen & Koninginnen, de Aswandam
15 dagen va € 1301,-

Reisdetails
8 daagse Nijlcruise en Rode Zee (Hurghada). Combineer een cruise met een all-inclusive strandvakantie. Incl. compleet excursieprogramma en Nederlandstalige gids
Verblijf in 5* accommodaties
Incl. 46KG ruimbagage en maaltijden aan boord
8 dagen va € 1053,-

Reisdetails
Heeft u al een keer een cruise over de Nijl gemaakt? Dan bieden wij nu deze cruise met een alternatief excursiepakket aan.

Inclusief 46KG ruimbagage, maaltijden en frisdranken aan boord
Verblijf aan boord van de 5* MS Semiramis
Excursie pakket voor gevorderden optioneel bij te boeken
8 dagen va € 734,-

Reisdetails