Over ons

Goed dat u ons heeft gevonden!

Welkom op online reisbureau Egypte.nl, dé Egypte specialist op internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief aanbod van reizen naar het mystieke Egypte. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke zonvakantie of een uitgebreide rondreis of Nijlcruise, u vindt het gegarandeerd op Egypte.nl. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw maatreis wensen. En kijk ook eens in ons aanbod van fantastische excursies en duikproducten. Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod is gemakkelijk online te boeken. Heeft u een vraag of speciale wens, onze deskundige reisadviseurs staan u graag te woord!

Veilig boeken - SGR / Calamiteitenfonds

Egypte.nl is aangesloten bij de Calamiteitenfonds.. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Egypte.nl BV KvK nr. 62039989 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Contactgegegevens:
Egypte.nl
van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam
0346 266 080
[email protected]

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 09:00 tot 12:00

Statutaire bedrijfsnaam: Egypte.nl B.V.

Egypte.nl is aangesloten bij de Calamiteitenfonds.. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Betaalbare kwaliteit & luxe!

Alle accommodaties die u op Egypte.nl vindt, inclusief de cruiseschepen voor de Nijlcruises en het Nassermeer, bieden een hoge prijs-kwaliteit verhouding en zijn beschikbaar voor ieder budget. De resorts en hotels zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan stringente eisen. De 5 sterren accommodaties en cruiseschepen zijn betaalbaar en bieden een optimale luxe en service, maar ook van de eenvoudigere accommodaties kunt u kwaliteit en comfort verwachten. Als u via Egypte.nl boekt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Onze specialisten

Ons team van specialisten bestaat voornamelijk uit in Nederland opgegroeide Egyptenaren met een liefde voor Egypte. We staan u graag te woord voor al uw vragen omtrent onze rondreizen en vakanties naar de Rode Zee.

Raadpleeg onze specialisten!

U kunt onze specialisten per email bereiken op [email protected].

Contactadres

Egypte.nl
van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam

Statutaire bedrijfsnaam: Egypte.nl B.V.

De voordelen van Egypte.nl op een rijtje

- deskundig team van medewerkers
- breed, kwalitatief aanbod
- overzichtelijke presentatie van de reizen
- gemakkelijk & veilig boeken
- zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
- een heerlijke vakantie of rondreis

Fijne vakantie!

Wij wensen u alvast een heerlijke vakantie naar Egypte toe. Of u nu een culturele rondreis, een zonvakantie of een combinatie van beide heeft geboekt, Egypte.nl garandeert u een onvergetelijke ervaring.

egypte.nl niletravel vliegfabriek seasee travrl