Over ons

Goed dat u ons heeft gevonden!

Welkom op online reisbureau Egypte.nl, dé Egypte specialist op internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief aanbod van reizen naar het mystieke Egypte. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke zonvakantie of een uitgebreide rondreis of Nijlcruise, u vindt het gegarandeerd op Egypte.nl. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw maatreis wensen. En kijk ook eens in ons aanbod van fantastische excursies en duikproducten. Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod is gemakkelijk online te boeken. Heeft u een vraag of speciale wens, onze deskundige reisadviseurs staan u graag te woord!

Veilig boeken - SGR / Calamiteitenfonds

Egypte.nl is aangesloten bij de SGR en de Calamiteitenfonds.. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Betaalbare kwaliteit & luxe!

Alle accommodaties die u op Egypte.nl vindt, inclusief de cruiseschepen voor de Nijlcruises en het Nassermeer, bieden een hoge prijs-kwaliteit verhouding en zijn beschikbaar voor ieder budget. De resorts en hotels zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan stringente eisen. De 5 sterren accommodaties en cruiseschepen zijn betaalbaar en bieden een optimale luxe en service, maar ook van de eenvoudigere accommodaties kunt u kwaliteit en comfort verwachten. Als u via Egypte.nl boekt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Onze specialisten

Ons team van specialisten bestaat voornamelijk uit in Nederland opgegroeide Egyptenaren met een liefde voor Egypte. We staan u graag te woord voor al uw vragen omtrent onze rondreizen en vakanties naar de Rode Zee.

Raadpleeg onze specialisten!

U kunt onze specialisten per email bereiken op [email protected].

Contactadres

Egypte.nl
van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam

Statutaire bedrijfsnaam: Egypte.nl B.V.

De voordelen van Egypte.nl op een rijtje

- deskundig team van medewerkers
- breed, kwalitatief aanbod
- overzichtelijke presentatie van de reizen
- gemakkelijk & veilig boeken
- voorwaarden van het SGR
- zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
- een heerlijke vakantie of rondreis

Fijne vakantie!

Wij wensen u alvast een heerlijke vakantie naar Egypte toe. Of u nu een culturele rondreis, een zonvakantie of een combinatie van beide heeft geboekt, Egypte.nl garandeert u een onvergetelijke ervaring.