Over ons: Een Nile Travel

Tegenwoordig kun je voor het boeken van een reis naar Egypte eigenlijk niet meer om Nile Travel heen. Waar je ook zoekt naar informatie en recensies over een Egypte reis kom je de positieve verhalen tegen van de vele reizigers die de afgelopen 33 jaar met ons op reis zijn geweest. Ook bij onverwachte gebeurtenissen en calamiteiten kunt u vertrouwen op de ruime ervaring die we hiermee hebben opgedaan in de loop der jaren.

In 1987 openden Magdi en Anne-Marie de deuren van het inmiddels beruchte reisbureau op de van Woustraat 91 in de Amsterdamse Pijp. Magdi leerde zijn kinderen de liefde voor Egypte en nam ze van kleins af aan mee naar alle delen van het land. Net als elke Egyptenaar zit zaken doen in het bloed en met de ambitie en drive, meegekregen vanuit een militaire familie en het opbouwen van een nieuw bestaan in een vreemd land, kregen de 2 broers en hun zusje dit met de paplepel ingegoten. Anne-Marie zorgt ervoor dat ze vooral wel goed voor zichzelf blijven zorgen.

Ondanks een hoop hectische jaren is Egypte inmiddels volop in ontwikkeling en zit Egypte weer flink in de lift. Grootste uitdaging nu is te zorgen voor meer vluchten om de groeiende vraag aan te blijven kunnen. In Egypte is flink geïnvesteerd in de infrastructuur, wat vooral zichtbaar is aan de vele nieuwe en zeer moderne snelwegen en de stoplichten die de verkeersagenten in het straatbeeld hebben vervangen. In Sharm el Sheikh is in plaats van bezuinigd alleen maar meer geïnvesteerd en staat deze eens zo populaire badplaats weer een florissante toekomst tegemoet.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in om u wegwijs te maken in ons aller Egypte. De Piramides zijn er nog, net als de vissen in de Rode Zee. De lokalen zullen u opwachten met de zo bekende, vriendelijke glimlach.

Veel plezier in Egypte.

Sherif Moustafa
E-mail: [email protected]

https://www.fambizz.nl/nile-travel-innoverend-fami...
https://www.fambizz.nl/nile-travel-innoverend-fami...
https://www.fambizz.nl/nile-travel-innoverend-fami...
https://www.fambizz.nl/nile-travel-innoverend-fami...
https://www.fambizz.nl/nile-travel-innoverend-fami...

 

paypal

"VEILIG EN BESCHERMD"

Boek met 180 dagen PayPal aankoopbescherming. Lees hier de voorwaarden. Betaal per bankoverschrijving, Ideal, creditcard of PayPal.
ideal visa mastercard amex paypal
Alle getoonde vanaf prijzen zijn per persoon en o.b.v. een 2-persoonskamer bezetting. Prijzen zijn exclusief 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds en optioneel 28,- euro visumkosten. De ruimbagage is inbegrepen bij de vluchten van EgyptAir. Bij de vluchten van Transavia en TUIFly betaald u o.b.v. een retourvlucht 30,- euro voor 20KG ruimbagage.