Sharks Workshop

Op aanvraag
Prijzen & Boeken
Tijdens een 3 dagen durende workshop leer je meer van het gedrag van Haaien, de biologische aspecten door de ogen van een haaien expert, en ga je elke dag 2 * duiken op Elphinstone met een grote kans op een Sharks Encounter!

Introductie over de Red Sea Sharks, hun habitat, hoe de verschillende haaien te identificeren, en het duiken met haaien
Het gedrag van haaien en hun interactie met de mensen
Shark conservation en onderzoek

Reisomschrijving

Shark Workshop

Na twee succesvolle edities, organiseren Red Sea Diving Safari en Dr. Elke Bojanowski dit jaar weer de Red Sea Shark Workshop op Marsa Shagra.

De workshop is bedoeld voor duikers die geïnteresseerd zijn in het gedrag, de gewoontes, het achtergrond, de diversiteit en de biologie van haaien.

Gedurende de 3-daagse workshop leer je veel over het gedrag en de biologie van de haaien. Daarnaast ga je 2 keer per dag duiken op Elphinstone waar er kans is dat je oog in oog komt te staan met een haai.

De duiken zullen overdag plaatsvinden en het theoretische gedeelte zal plaatsvinden in de avond.
Op basis van het weer zullen de duiken gepland worden.

Theorie avond 1: Introductie over de Red Sea Sharks, hun habitat, hoe identificeer je de verschillende haaien en het duiken met haaien.

Theorie avond 2:
Het gedrag van haaien en hun interactie met de mensen.

Theorie avond 3: Shark conservation en onderzoek

Om deel te nemen aan deze workshop moet je in het bezit zijn van een PADI Advanced brevet of een gelijkwaardig brevet met minimaal 50 gelogde duiken.

De workshop vindt plaats van 04-11 tot 07-11. U vertrekt vanaf Amsterdam op 3 November en verblijft 7 nachten in het Marsa Shagra Village t/m 10 November.
Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.
Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inbegrepen
Vlucht Amsterdam - Marsa Alam - Amsterdam
5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif
3 daagse Shark Workshop incl. 2 duiken per dag op Elphinstone reef
Accommodatie & verzorging
Luchthavenbelasting
Visumkosten: 28 euro p.p. (niet vermeld in de vanafprijs)
Bijdrage Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)
Alle transfers

Niet inbegrepen
Verzekeringen
Fooien
Overige uitgaven
paypal

"VEILIG EN BESCHERMD"

Boek met 180 dagen PayPal aankoopbescherming. Lees hier de voorwaarden. Betaal per bankoverschrijving, Ideal, creditcard of PayPal.
ideal visa mastercard amex paypal
Alle getoonde vanaf prijzen zijn per persoon en o.b.v. een 2-persoonskamer bezetting. Prijzen zijn exclusief 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds en optioneel 28,- euro visumkosten. De ruimbagage is inbegrepen bij de vluchten van EgyptAir. Bij de vluchten van Transavia en TUIFly betaald u o.b.v. een retourvlucht 30,- euro voor 20KG ruimbagage.