Sharm el Naga

Nu ook vluchten naar Hurghada vanaf Eindhoven en Brussel!

Sharm el Naga ligt zo'n 45 km onder Hughada en zo'n 25 km boven het havenplaatsje Safaga!

Sharm El Naga is het resort met de mooiste riffen en het helderste water en ligt met zijn makkelijk toegankelijke baai op slechts 45km onder Hurghada.

Het is een baai voor iedereen die een fantastische en rustige vakantie wil hebben vlakbij Hurghada, het levendige stadje aan de Rode Zee. Je vindt hier alles voor een droom vakantie: een geweldige baai met zandstrand en prachtige riffen voor snorkelen en duiken. Je kunt hier ongelimiteerd kantduiken in combinatie met een comfortabele accommodatie. Een perfecte plek dus voor een relaxte duik en snorkel vakantie aan de Rode Zee.
paypal

"VEILIG EN BESCHERMD"

Boek met 180 dagen PayPal aankoopbescherming. Lees hier de voorwaarden. Betaal per bankoverschrijving, Ideal, creditcard of PayPal.
ideal visa mastercard amex paypal
Alle getoonde vanaf prijzen zijn per persoon en o.b.v. een 2-persoonskamer bezetting. Prijzen zijn exclusief 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds en optioneel 28,- euro visumkosten. De ruimbagage is inbegrepen bij de vluchten van EgyptAir. Bij de vluchten van Transavia en TUIFly betaald u o.b.v. een retourvlucht 30,- euro voor 20KG ruimbagage.