Soma Bay

Een vakantie naar Soma Bay staat gelijk aan pure luxe! Hoewel Soma Bay maar een relatief kleine bestemming is, is het een van de meest populaire badplaatsen van Egypte.

De ligging aan een prachtige baai, het heerlijke warme klimaat en de vele luxe (all inclusive) hotels & resorts hebben hier ongetwijfeld mee te maken.

Bekijk ook de uitstekende last minute deals naar Soma Bay. Binnenkort vertrekken voor uitstekende prijzen is namelijk mogelijk!

Genoeg redenen dus om een vakantie naar dit prachtige plekje ten zuiden van Hurghada te boeken. En goed nieuws: Heel veel Nederlandse reisorganisaties bieden vakanties naar Soma Bay aan.

Relaxen en volledig in de watten gelegd worden gaat helemaal lukken in het super-de-luxe 5***** Kempinski Soma Bay! Prachtige luxe kamers, een mooi zwembad en een prachtig privé strand zijn de perfecte ingrediënten voor de ultieme luxe ervaring.

Super-de-luxe 5* resort van de bekende Kempinski keten
Prachtig zwembad en privé strand
Uitzonderlijk hoge beoordelingen (9,7)
Erg leuk resort in Soma Bay, direct aan het privé zandstrand!

Incl. 10 KG handbagage bij Transavia
Incl. verblijf o.b.v halfpension
Incl. retour transfer luchthaven-hotel
Het Amarina Abu Soma Resort is een luxe 5***** resort aan de baai van Soma Bay. Met meerdere zwembaden, een privé strand en goede restaurants waar je geniet van de all inclusive verzorging gaat jouw vakantie helemaal goed komen!

Meerdere zwembaden en privé strand
Goede restaurants en 100% All Inclusive
Luxe kamers met veel voorzieningen
100% genieten in volledige luxe gaat helemaal goedkomen tijdens je verblijf in het 5***** Sheraton in Soma Bay. De luxe en moderne kamers, mooie tuinen, zwembaden en verschillende restaurants zijn alle ingredienten die je nodig hebt!

Prachtig resort, gebaseerd op de tempels van het oude Egypte!
Privé strand
Half Pension of All Inclusive