Tijdverschil & Tijdzone

Tijdsverschil en tijdzone

Egypte kent een zomer- en een wintertijd. In de zomertijd is het een uur later dan in Nederland. In de wintertijd is er geen tijdsverschil tussen Nederland en Egypte. De data waarop de zomer- en wintertijd ingaan verschillen van Nederland.
De zomertijd in Egypte gaat in in de nacht voorafgaand aan de laatste vrijdag van april. De wintertijd gaat over het algemeen in in de laatste donderdagnacht voor de Ramaddan.

Wilt u exact weten hoe laat het momenteel in Egypte is (Cairo), klik hier.
Wilt u exact weten hoe het zit met het tijdsverschil in de toekomst, klik hier.
Wilt u op vakantie naar Egypte? Bekijk hier onze rondreizen en strandvakanties. Of kijk eens bij onze last-minutes voor de beste deals
paypal

"VEILIG EN BESCHERMD"

Boek met 180 dagen PayPal aankoopbescherming. Lees hier de voorwaarden. Betaal per bankoverschrijving, Ideal, creditcard of PayPal.
ideal visa mastercard amex paypal
Alle getoonde vanaf prijzen zijn per persoon en o.b.v. een 2-persoonskamer bezetting. Prijzen zijn exclusief 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds en optioneel 28,- euro visumkosten. De ruimbagage is inbegrepen bij de vluchten van EgyptAir. Bij de vluchten van Transavia en TUIFly betaald u o.b.v. een retourvlucht 30,- euro voor 20KG ruimbagage.