Zwarte & Witte Woestijn

In de Westelijke Woestijn ligt ook de zogeheten Zwarte Woestijn. Zij heeft haar naam te danken aan de donkere puntige heuvels. Het zwarte spul is vulkanisch gesteente. Als een sprookjesachtige avonturenfilm vinden we als tegenpool van dit duistere gebied, de surrealistische Witte Woestijn. Het landschap heeft wat weg van een Dali-schilderij. Overal zijn merkwaardige witte blokken te zien die lijken op reusachtige ijspegels. Hierdoor licht de hele omgeving op en met zonsondergang is het helemaal een prachtig gezicht. De blokken zijn gevormd door kalksteen. Bent u in de buurt en begint de avond te vallen is het een aanrader om hier te overnachten. Als slapen op het zachte zand onder een heldere sterrenhemel u al goed in de oren klinkt, zult u helemaal verrast zijn hoe mooi de Witte Woestijn ’s avonds is.
paypal

"VEILIG EN BESCHERMD"

Boek met 180 dagen PayPal aankoopbescherming. Lees hier de voorwaarden. Betaal per bankoverschrijving, Ideal, creditcard of PayPal.
ideal visa mastercard amex paypal
Alle getoonde vanaf prijzen zijn per persoon en o.b.v. een 2-persoonskamer bezetting. Prijzen zijn exclusief 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds en optioneel 28,- euro visumkosten. De ruimbagage is inbegrepen bij de vluchten van EgyptAir. Bij de vluchten van Transavia en TUIFly betaald u o.b.v. een retourvlucht 30,- euro voor 20KG ruimbagage.