Dahab

Dahab is een zeer ontspannen badplaats ten noordoosten van Sharm el Sheikh. De hotels en resorts liggen direct aan zee, waar je prachtig kunt snorkelen en duiken. Dit in combinatie met het warme Egyptische weer maakt het de perfecte bestemming voor een fijne vakantie naar de zon!

Tijdens je vakantie in Dahab kun je uitgebreid het culturele en historische erfgoed van de Sinaï combineren met de luxe en het comfort van een fijn resort, eventueel op all inclusive basis.

En ben je op zoek naar een leuke deal om binnenkort te vertrekken? Dan zijn de last minutes naar Dahab écht iets voor jou!

Luxe resort in het indrukwekkende Dahab! Verblijf in moderne kamers en geniet van het huisrif dat je vind bij het privé strand van dit mooie resort. Verblijf op basis van half pension of all inclusive.

uxe resort van de bekende Le Meridien keten
Prachtig zwembad, privé strand met huisrif voor de deur
Zeer hoge beoordelingen (8,3)
De perfecte plek voor een vakantie vol zon, zee, duiken & snorkelen en een lading genieten! Dat gaat helemaal goedkomen in het leuke Happy Life resort in Dahab. Geniet van het uitzicht op de azuurblauwe zee en het Sinaï gebergte. Eigen huisrif voor de deur!

Leuk resort met eigen huisrif
Leuk zwembad, goed en betaalbaar eten & drinken
Uitstekende beoordelingen (8,1 gemiddeld)
Rust, ruimte, luxe en genieten van de warme zon? Dan zit je in het leuke Tropitel Dahab Oasis resort helemaal goed! En je zit direct aan het strand!

Gezellig 4**** hotel in Dahab
Toplocatie direct aan het strand
Geniet van de uitgebreide wellness faciliteiten