Hilton Nubian Resort

Hilton Nubian Resort

8 dagen va € 739,-
Dit luxe resort is gelegen aan de wereldberoemde baai van Abu Dahab! Ideaal gelegen aan een eigen huisrif!

Incl. verblijf o.b.v All - Inclusive
Incl. retour transfer luchthaven-hotel

Omschrijving: Hilton Nubian Resort

Het Hilton Nubian Resort is in Nubische stijl gebouwd en ruim opgezet. Dit all inclusive resort heeft een privé zandstrand en is gelegen aan de wereldberoemde baai Abu Dahab. Het Hilton Nubian Resort is ideaal voor mensen die willen snorkelen.

Restaurants & cafés

Voor uw ontbijt, lunch en diner kunt u terecht in het Marsa restaurant. Dit restaurant is geopend van 06.30 tot 22.30 uur. De internationale maaltijden worden geserveerd in buffet vorm. In het Hilton Nubian Resort bevinden zich 2 cafés. Geniet in de cafés van de echte Arabische sferen door het proberen van een waterpijp of Arabische koffie te drinken. In de avonden is er in het Souk café live muziek en zullen er buikdanseressen optreden. Verder is er een pool bar en een beach bar waar u tot 17.00 uur terecht kunt voor een drankje of een kleine snack zoals een burger of een salade.

Sport & ontspanning

Het Hilton Nubian Resort biedt verschillende activiteiten aan zoals basketbal, fiets verhuur, fitness centrum, tafeltennis, biljarten, duiken, snorkelen en vissen.

Faciliteiten

Zwembad, babysit service, kapper, schoonheidssalon, winkels, dokter, apotheek, pinautomaat, roomservice, handdoeken service en er is een kluisje bij de receptie.

Kamerinfo

Standaardkamer
De standaardkamer beschikt over een balkon of terras met uitzicht op zee, het zwembad of de tuinen, high-speed internet aansluiting, LCD televisie, mini bar en nette badkamer.
Suite
De suites beschikken over extra zitruimte met uitzicht op zee, het zwembad of de tuinen, LCD televisie, high-speed internet aansluiting, mini bar, mp3 speler, en nette badkamer.
Deluxe kamer
De Deluxe kamers beschikken over een comfortabele zithoek, terras of balkon met uitzicht op zee, het zwembad of de tuinen, high-speed internet aansluiting, LCD televisie, mini bar, en een nette badkamer.

Kinderen

Er is voor de kinderen een kinderspeelplaats en een babysit service.

Ligging & omgeving

Het Hilton Nubian Resort is gelegen aan de bekende Abu Dahab baai aan een prachtig zandstrand.
t.o.v. centrum Marsa Alam: < 34 km
t.o.v. luchthaven Marsa Alam: < 34 km
t.o.v. strand: < 0,1 km
t.o.v. Abu Dahab baai: < 0,1 km
t.o.v. huisrif: < 0,1 km
t.o.v. Elphinstone Reef: < 30 km
t.o.v. Port Ghalib: < 28 km

All inclusive

Ontbijt van 06.30 tot 10.30 uur • Lunch van 13.00 tot 15.00 uur • Diner van 18.30 tot 22.30 uur • Koffie bij de Noba Bar van 11.00 tot 12.00 uur • Thee en gebak bij de Axis Bar van 16.00 tot 17.00 uur • Snacks bij de Pool Bar van 13.00 tot 15.00 uur • Snacks bij de Beach Bar van 13.00 tot 15.00 uur • IJs bij de Pool & Beach bar van 13.00 tot 17.00 uur • Soft drinks, mineraal water, sappen, Nescafe, thee, Amerikaanse koffie, lokaal bier, lokale wijnen, alcoholische dranken (gin, rum, wodka, whisky, brandy, tequila, ouzo) • Cocktails worden geserveerd bij de bars bij de receptie • Lokale wijnen worden geserveerd tijdens de lunch en diner in het Marsa restaurant.
Warning: simplexml_load_file(http://syndication.zoover.nl/accommodation/468/EGYPTE/egypte23new/379716): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 116 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://syndication.zoover.nl/accommodation/468/EGYPTE/egypte23new/379716" in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 116

Notice: Undefined index: @attributes in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 120
 Zoover beoordelingen
Notice: Undefined index: average-testimonial-score in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 123
Notice: Undefined index: testimonial-count in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 126 beoordelingen
Notice: Undefined index: scores in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 130 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /csr/www/www.egypte.nl/website/templates/tpl_pakket_reis.php on line 130

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.
"Beauty of the Red Sea" 5 dagen ongelimiteerd huisrifduiken (+ 3 speedboot duiken incl. 1x Elphinstone)
Duikpakket is inclusief:
 • 5 dagen ongelimiteerd huisrif duiken vanaf Abu Dabbab
 • 1 x Duiken op het Elphinstone Rif (Speed boot)
 • 1 x Duiken op het Uhm Halhalla Rif (Speed boot)
 • 1 x Duiken op het Garden Rif (Speed boot)
2 daagse Mini Safari Sataya + 3 dagen duiken Abu Dabbab
Dit duikpakket is inclusief:
 • 2 daagse (1 nacht) Mini Safari naar het Sataya Rif. Verblijf aan boord o.b.v. vol pension
 • 6 duiken tijdens de Mini Safari
 • 3 dagen ongelimiteerd huisrif duiken bij Abu Dabbab
 • 1 x duiken op het Elphinstone Rif (Speed boot)
3 daagse Mini Safari Sataya + 3 dagen duiken Abu Dabbab
Dit duikpakket is inclusief:
 • 3 daagse (2 nachten) Mini Safari naar het Sataya Rif. Verblijf aan boord o.b.v. vol pension
 • 9 duiken tijdens de Mini Safari
 • 2 dagen ongelimiteerd huisrif duiken bij Abu Dabbab
 • 1 x duiken op het Elphinstone Rif (Speed boot)


5 dagen ongelimiteerd duiken, inclusief fles, lucht en lood, Abu Dabab
Dit duikpakket is inclusief:
 • 5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif van Abu Dabbab (tussen 09:00 en 17:00)
 • Fles, lucht en
Dit duikpakket is exclusief:
 • Eventuele huur duikuitrusting
 • Riftaksen en bijdrage decokamer

5 dagen ongelimiteerd huisrifduiken (+ 1 speedboot duik) Abu Dabab
Dit duikpakket is inclusief:
 • 5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif van Abu Dabbab (van 09:00 tot 17:00)
 • Fles, lucht en lood
 • 1 x speed boot duik

Dit duikpakket is exclusief:
 • Eventuele huur duikuitrusting
 • Riftaksen en bijdrage decokamer
Chill Out 2 daagse boottrip (vissen, snorkelen en/of duiken)
Een 2 daagse boottrip naar Sataya, waar we voor 99% zeker dolfijnen zullen treffen. Eerst gaan we met de bus naar Hamata daar gaan we op de boot naar Hamata eiland en varen vervolgens door naar Sataya. Hier blijven we overnachten op de boot op het dek onder de sterren, ondertussen gaan we ouderwets vissen om onszelf in een diner te voorzien. U kunt tijdens de gehele trip snorkelen, maar ook duiken behoort tot de mogelijkheden.
Dolphin reef Sataya (per boot)
Heeft u altijd al eens dolfijnen in het wild willen bewonderen en droomt u er van om met ze te zwemmen? Dan is een bezoek aan het Sataya rif, ofwel: ‘Het Huis van de Dolfijnen’, echt een aanrader. Shaab Sataya ligt aan de zuidoostelijke kant van het duikgebied Fury Shoal voor de kust van Marsa Alam. Dit hoefijzervormige rif heeft zijn toepasselijke naam te danken aan de vriendelijke zeezoogdieren die daar regelmatig te zien zijn. U zult bovendien versteld staan van de vele andere rifbewoners, zoals wittiphaaien, fusiliers, Spanish dancers en papegaaivissen. De diepte van het rif varieert van 4 tot 40 meter.

Dit is een favoriete plaats waar dolfijnen samenkomen om te eten en te spelen. Wij kunnen ze daar met een beetje geluk bewonderen.
Fietstocht door de woestijn
Een bijzondere ervaring door prachtige landschappen tijdens deze 2 uur durende fietstocht door de woestijn. De tocht brengt ons uiteindelijk bij de bedoeïenen waar we zullen nagenieten met een lekker kopje thee of een traditionele koffie (gabanah).
Hamata eilanden
Beter bekend als de maagdeneilanden, waan jezelf in het paradijs met de parelwitte stranden en de azuurblauwe zee. De koralen en vissen zijn daar op zijn mooist nog aanwezig, doordat dit gebied beschermd is. Wij zullen 3 snorkel stops maken en er is ook gelegenheid om over het eiland te maken voor geweldige foto's.
Jeep en snorkel safari
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald voor een prachtige woestijnsafari. Na een rit van ca. 10km de woestijn in, stoppen we bij een prachtige canyon waar we de reis verder onder water voort zullen zetten en waar we hopelijk een paar schildpadden en de Dugong (zeekoe) tegen komen.
Luxor Dagexcursie
De beste plek om de grandeur van het pharaonische verleden te aanschouwen is zonder twijfel Luxor, het oude Thebe, de religieuze hoofdstad van het Egyptische rijk. Er zijn meer dan genoeg tempels en andere ruïnes om een halve week te vullen, maar op een dag excursie kan je gemakkelijk alle hoogtepunten bezichtigen. Luxor is gemakkelijk te bereiken vanuit Marsa Alam via de nieuw aangelegde weg naar Edfu, waardoor je na enkele uren reeds ter plaatse bent.
Padi Open Water cursus, Abu Dabab
Tijdens de Open Water cursus behaalt u in ongeveer 4 dagen onder deskundige begeleiding het Padi Open Water certificaat. De cursus is een combinatie tussen theorie en praktijk waarbij u oefeningen onder water moet doen om alle benodigde vaardigheden te leren beheersen. Een volledige duikuitrusting wordt u ter beschikking gesteld. 
Kosten voor het certificaat en het lesboek dient u ter plaatse te voldoen ( € 85,- per persoon).
Sterrenkijken
Omdat er in de woestijn rond Marsa Alam nog geen sprake is van lichtvervuiling en omdat er zelden of nooit een wolk aan de hemel te bespeuren valt, is dit een ideale plek om met een telescoop de hemel af te speuren naar al die prachtige wonderen die het universum ons te bieden heeft. Deze 2 uur durende trip wordt gecombineerd met een zonsondergang in de woestijn, een fantastische ervaring die je nooit zal vergeten! Nadat de nacht gevallen is, worden enkele professionele telescopen opgesteld met een elektronisch zoekmechanisme zodat gemakkelijk de belangrijkste en mooiste ruimteobjecten kunnen worden opgespoord.
Woestijnsafari: Wadi El Gamal
Ga op avontuur naar het Wadi-el-Gamal (het Nationaal Park) en bekijk de prachtige landschappen, het woestijngebied, de canyons en de oase. Het natuurpark bevindt zich in de woestijn en heeft een oppervlakte van meer dan 5.000 km². Hier vind je veel bomen, planten en (bedreigde) diersoorten. Daarnaast is er een prachtige mijn waar veel smaragd voorkomt.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.

ZWART = beschikbaar
PAARS = actie
BLAUW = op aanvraag
GRIJS = niet beschikbaar(vol)
Prijzen & beschikbaarheid mei 2017
Vertrekdatum 8 Dagen15 Dagen
di 2 mei 2017 € 872 € 1212
za 6 mei 2017 € 891 € 1228
di 9 mei 2017 € 873 € 1205
za 13 mei 2017 € 741 € 1087
di 16 mei 2017 € 860 € 1215
za 20 mei 2017 € 771 € 1104
di 23 mei 2017 € 915 € 1227
za 27 mei 2017 € 766 € 1116
di 30 mei 2017 € 849 € 1194

ZWART = beschikbaar
PAARS = actie
BLAUW = op aanvraag
GRIJS = niet beschikbaar(vol)
Prijzen & beschikbaarheid juni 2017
Vertrekdatum 8 Dagen15 Dagen
za 3 juni 2017 € 815 € 1149
di 6 juni 2017 € 827 € 1161
za 10 juni 2017 € 739 € 1078
di 13 juni 2017 € 794 € 1139
za 17 juni 2017 € 739 € 1084
di 20 juni 2017 € 816 € 1128
za 24 juni 2017 € 749 € 1084
di 27 juni 2017 € 821 € 1205

ZWART = beschikbaar
PAARS = actie
BLAUW = op aanvraag
GRIJS = niet beschikbaar(vol)
Prijzen & beschikbaarheid juli 2017
Vertrekdatum 8 Dagen10 Dagen12 Dagen15 Dagen
za 1 juli 2017 € 755 € 1122
di 4 juli 2017 € 903 € 934 € 1166
do 6 juli 2017 € 772 € 890 € 1142
za 8 juli 2017 € 843 € 1225
zo 9 juli 2017 € 871 € 1067 € 1264
di 11 juli 2017 € 931 € 1037 € 1301
do 13 juli 2017 € 855 € 983 € 1247
za 15 juli 2017 € 909 € 1289
zo 16 juli 2017 € 947 € 1142 € 1327
di 18 juli 2017 € 1008 € 1157 € 1379
do 20 juli 2017 € 915 € 1031 € 1300
za 22 juli 2017 € 931 € 1326
zo 23 juli 2017 € 964 € 1170 € 1355
di 25 juli 2017 € 1049 € 1130 € 1414
do 27 juli 2017 € 930 € 1051 € 1324
za 29 juli 2017 € 939 € 1338
zo 30 juli 2017 € 974 € 1181 € 1368

ZWART = beschikbaar
PAARS = actie
BLAUW = op aanvraag
GRIJS = niet beschikbaar(vol)
Prijzen & beschikbaarheid augustus 2017
Vertrekdatum 8 Dagen10 Dagen12 Dagen15 Dagen
di 1 augustus 2017 € 1063 € 1151 € 1457
do 3 augustus 2017 € 937 € 1057 € 1319
za 5 augustus 2017 € 942 € 1325
zo 6 augustus 2017 € 975 € 1167 € 1352
di 8 augustus 2017 € 1063 € 1140 € 1419
do 10 augustus 2017 € 887 € 1002 € 1254
za 12 augustus 2017 € 893 € 1237
zo 13 augustus 2017 € 909 € 1090 € 1244
di 15 augustus 2017 € 1014 € 1135 € 1349
do 17 augustus 2017 € 829 € 920 € 1129
za 19 augustus 2017 € 812 € 1113
zo 20 augustus 2017 € 823 € 972
di 22 augustus 2017 € 884 € 982 € 1239
do 24 augustus 2017 € 758 € 845 € 1091
za 26 augustus 2017 € 747 € 1124
zo 27 augustus 2017 € 955
di 29 augustus 2017 € 895 € 1261
do 31 augustus 2017 € 747 € 872 € 1124

ZWART = beschikbaar
PAARS = actie
BLAUW = op aanvraag
GRIJS = niet beschikbaar(vol)
Prijzen & beschikbaarheid september 2017
Vertrekdatum 8 Dagen10 Dagen15 Dagen
za 2 september 2017 € 785 € 1146
di 5 september 2017 € 928 € 1228
do 7 september 2017 € 774 € 878 € 1124
za 9 september 2017 € 785 € 1146
di 12 september 2017 € 862 € 1206
do 14 september 2017 € 774 € 878 € 1124
za 16 september 2017 € 785 € 1146
di 19 september 2017 € 862 € 1214
do 21 september 2017 € 763 € 861 € 1134
za 23 september 2017 € 785 € 1181
di 26 september 2017 € 869 € 1263
do 28 september 2017 € 774 € 891 € 1173
za 30 september 2017 € 798 € 1279

ZWART = beschikbaar
PAARS = actie
BLAUW = op aanvraag
GRIJS = niet beschikbaar(vol)
Prijzen & beschikbaarheid oktober 2017
Vertrekdatum 8 Dagen10 Dagen15 Dagen
di 3 oktober 2017 € 911 € 1306
do 5 oktober 2017 € 801 € 1024 € 1586
za 7 oktober 2017 € 812 € 1647
di 10 oktober 2017 € 900 € 1317
do 12 oktober 2017 € 845 € 1403 € 1652
za 14 oktober 2017 € 966 € 1790
di 17 oktober 2017 € 944 € 1046 € 1317
do 19 oktober 2017 € 790 € 1332
za 21 oktober 2017 € 966
di 24 oktober 2017 € 922
Inbegrepen
Vlucht Amsterdam - Marsa Alam - Amsterdam
Accommodatie & verzorging
Luchthavenbelasting
Bijdrage Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)
Alle transfers

Niet inbegrepen
Visum(bij te boeken in het boekingsproces)
Verzekeringen
Fooien
Overige uitgaven
8 dagen va € 739,-