Makadi Bay

Ontdek een prachtige plek voor je volgende zonvakantie aan de Rode Zee! Makadi Bay is een klein maar ruim en prachtig opgezet vakantie-resort. Je vindt er prachtige en luxe resorts die hun gasten op elke mogelijke manier in de watten proberen te leggen zodat ultiem relaxen tijdens je vakantie in dit prachtige oord absoluut gaat lukken!

Lekker genieten zonder je zorgen te maken over de rekening? Dan is een all inclusive vakantie naar Makadi Bay een slimme keuze! En wil je binnenkort vertrekken naar de zon? Check dan de last minutes naar Makadi Bay eens!

Je Makadi Bay vakantie speur je natuurlijk via de onbetwiste Egypte experts! Wij kennen alle hotels en resorts en kunnen jouw precies vertellen wat je wel en niet kunt verwachten voor je volgende vakantie. Op deze pagina lees je dan ook alles over Makadi Bay.

Het Al Nabila Makadi in Makadi Bay is ingericht met een grote verzameling van oosterse decoratie stukken. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van balkon met uitzicht over de Rode zee!

Luxe resort met mooi zwembad
Goede locatie met geweldig uitzicht
Hoge beoordelingen voor het eten & drinken
Het mooie 5***** Jaz Makadina resort is In Marokkaanse stijl gebouwd hotel en biedt haar gasten vele faciliteiten waaronder verschillende zwembaden en een groot waterpark, een eigen privé strand en diverse sport en wellness faciliteiten.

Enorm waterpark, perfect voor kinderen
Eigen privé strand
Ultra All Inclusive