Nijlcruises

Ontdek het oude Egypte per Nijlcruise! U vaart in luxe en comfort over de Nijl en bezoekt alle highlights die de oude Egyptenaren voor ons achtergelaten hebben. Een Nijlcruise is ook te combineren met andere Rondreis onderdelen!

NIJLCRUISE EGYPTE

Heeft u er altijd al van gedroomd om de culturele schatten van Egypte te ontdekken? Dan is een rondreis per Nijlcruise de perfecte manier!

NIJLCRUISE EGYPTE: VERSCHILLENDE ROUTES

Het bekendste stuk van de Nijl waar de meeste Nijlcruises varen is tussen Luxor en Aswan. Tussen deze plaatsen bevinden zich de meest interessante bezienswaardigheden van de Nijlcruise. Denk hierbij aan een bezoek aan de bezienswaardigheden in Luxor, Aswan, Abu Simbel, Kom Ombo en Edfu. Daarnaast is een combinatie met Caïro ook mogelijk. Hier bezoekt u de piramides, het Egyptisch museum en de Sfinx. Tot slot is een combinatie met verblijf aan de Rode Zee de ultieme combinatie om te genieten van de zon, zee en onderwaterwereld.

NIJLCRUISE EGYPTE: SCHEPEN EN ACCOMMODATIES

Tijdens de Nijlcruise verblijft u op een cruiseschip. De Nijlcruises van onze partners zijn veelal vijf-sterren schepen en van alle gemakken voorzien. De kamers op de boten zijn Junior Suites en voorzien van een complete badkamer, zithoekje en een panorama raam.  Verblijf op het middelste dek van de Nijlcruise of kies tegen een kleine toeslag voor een verblijf op het bovenste of onderste dek. Op het bovendek bevinden zich de lounge/ligstoelen, een barretje, een terras met parasols en een zwembad. Op het beneden dek bevinden zich de lounge bar en de eetzaal. De verzorging is op basis van vol pension.

NIJLCRUISE EGYPTE: EXCURSIES EN GIDSEN

De excursies, entreegelden en gidsen tijdens de Nijlcruise zijn niet altijd inbegrepen in de prijs van de nijlcruise. Let op bij het maken van een boeking bij een van onze partners of transfers naar de tempels en bezienswaardigheden zijn inbegrepen. Buiten de excursies van de Nijlcruise om is er altijd een reisleider ter plaatse die u afhaalt bij de luchthaven en die gedurende de reis voor u klaar staat om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

NIJLCRUISE EGYPTE: BESTE REISTIJD

Het weer in Egypte is het hele jaar heerlijk, met veel zon en aangename temperaturen. De wintermaanden en het voor- en najaar zijn de beste periodes om een Nijlcruise te maken. Nijlcruises worden door onze partners het hele jaar door aangeboden!

Ontdek de geschiedenis van Egypte tijdens een Nijlcruise en sluit je vakantie af tijdens een week ontspannen in een luxe All-Inclusive resort aan de Rode Zee!

De ideale combinatie van strand & cultuur
Nederlandstalige gidsen aan boord van de cruise
Abu Simbel optioneel bij te boeken
Nijlcruise Egypte - 8 dagen genieten! Breng o.a. een bezoek aan de Vallei der koningen, de tempels van Luxor & Karnak en bijvoorbeeld de Horus tempels.

Bezoek de Vallei der koningen
Ervaar Egypte op unieke wijze
Ook te combineren met een week vakantie aan de Rode Zee
Deze rondreis gaat langs alle belangrijke monumenten in een korte periode. Inclusief Cairo, cruise & uitgebreid excursiepakket.

Bezoek de pyramides in Caïro
Highlights: Piramides, Aswan, Tempel van Karnak, Tempel van Hatsjepsut
Ook te combineren met een week vakantie aan de Rode Zee